Ananda-masszázs

Szívemből szeretettel...

Masszázsok

"A nevetés is, az érintés is olyan fajtája az emberi közléseknek, amely beszédesebb a szavaknál." (Stephanie Dowrick)

Masszázsaim során a zene, az illatok, a hangulatos fények egy megnyugtató, különleges térbe repítenek, ahol átadhatod magad a pihenésnek, a gyógyulásnak, a feltöltődésnek. 

Valamennyi masszázsom során teljes tiszteletemmel, figyelmemmel, szeretetemmel érintelek.

A külső, meghitt körülmények és az én belső, tiszta szándékom által szeretnék varázsolni számodra egy olyan teret, amelyben átadva magad a teljes jelenlétnek felismerheted saját ragyogásodat.

"Ha a teljes figyelmedet a jelen pillanatnak szenteled, az egos elménél sokkal hatalmasabb intelligencia lép be az életedbe." (Eckhart Tolle)

Az emberek többsége általában ritkán éli meg az adott pillanatot, ritkán van a jelenben. Pedig az élet mindig most zajlik…Célom, hogy megérkeztesselek ebbe a jelenbe, hogy segítsem Neked ennek az állapotnak, a jelenlét állapotának az elérését. A testedet ért érintések, illetve a hatásukra keletkezett testi érzetek által érzékelheted tested belső életteliségét. Ez a belső test tudatosság pedig megérkeztet a jelen pillanatba, az éberségbe.

Metamorf masszázs

A metamorf technika tulajdonképpen egy lélekoldás, melynek során gyengéd érintéseket adok a kézen, a lábon és a fejen. Ezek a könnyed érintések segítenek felszabadítani és átalakítani a bennünk lévő blokkokat, melynek révén a szervezet harmóniába kerül. Születés előtti időszakban, a magzati korban, illetve életünk során különböző lelki hatások érnek (csalódás, gyász, kudarc, szégyen, lelkiismeret-furdalás, sokk, trauma), melyek elraktározódnak a tudatunk legmélyén, sejtjeink pedig tárolják az információkat.

Sokszor nem is emlékszünk ezekre tudatosan, hanem csak azt tapasztaljuk, hogy életünk megakad, nem úgy sikerülnek a dolgaink, ahogyan szeretnénk, vagy elszigetelődünk, magányosak vagyunk. Ezek a hatások tehát lelki sérülésként "mérgezik" a személyiséget, s megakadályoznak minket abban, hogy teljes, örömteli életet éljünk. Súlyos esetben komoly gátlásokat, frusztrációkat, önértékelési és viselkedési problémákat okozhatnak. 

Ez a módszer segíti az „átváltozást”; metamorfózist élünk meg, mivel oldja a bennünk lévő zavaró emlékeket: a lábon, a kézen és a fejen alkalmazott lágy, finom érintésekkel a gerinc reflex pontjain keresztül stimulálja a gerincet és a keletkező energia-hullám kilöki ezeket a gátakat. 

A múlt síkján három időszakaszra hat: érinti és oldja az előző életekből, a magzati kor idejéből származó, valamint a születés utáni életszakaszban kialakult problémát okozó emlékeket, élményeket.

A rendszeres masszázs segít megszüntetni a félelmeket, a gátlásokat, a nyomasztó érzéseket, a haragos gondolatokat. Segít nyitottabbá, oldottabbá, életvidámmá és életerőssé válni.

kezek4.jpg

 

Ajurvéda masszázs

Az ajurvéda masszázs lassú, nyugodt, finom mozdulatokkal a test energiapályái (meridiánok) mentén végzett simító jellegű masszázs. Célja: a betegségek megelőzése, az egészség fenntartása, a test, lélek és szellem harmóniájának létrehozása.

Az ájurvédikus masszázs a modern életvitel stresszének ellenszere. A rendszeres masszázs helyreállítja az erőt és a vitalitást, erősíti az immunrendszert, megnyugtatja az idegrendszert, javítja a keringést, segít alvászavarok esetén. Tisztító hatása elősegíti a méreganyagok kiürülését a szervezetből, ezzel szinte megfiatalítva a szervezetet. Még a hosszú időn keresztül fennálló helytelen életmód és táplálkozási szokások következményeit is fel lehet vele számolni, és helyreállítani a test természetes egészségét, fiatalosságát, állóképességét. Az olajos masszázs ellazítva, feloldva a feszültséget az izmokban mély relaxált állapotba juttatja a testet. Egy ájurvédikus masszázs után az ember szinte újjászületik, a test valósággal pezseg, vibrál az életerőtől.

masszazs1.jpg

 

Lomi-lomi teljes testmasszázs

A lomi-lomi egy speciális, egyedülálló hawaii masszázs, melynek során nemcsak a feszült izmok és ízületek oldódnak, hanem a belső blokkok is, így a lélekre is gyógyítóan hat. A masszázs során mindig visszatérő, nagy testfelületet átfogó, folyamatos mozdulatokat alkalmazok, úgy érintelek, mintha a tenger hullámai simogatnának. Ennek hatására ki tudsz teljesen kapcsolódni, saját érzékeidet követve teljesen át tudod adni magad a masszázs élvezetének. A szeretetteljes mozdulatok, simítások biztonságot, megértést, nyugalmat, megelégedettséget, bizalmat, csodálatos közérzetet adnak neked, az univerzum energiájának felhasználása révén visszatérhetsz az eredendő harmonikus állapotba.

lomi.jpg

 

Lani-lani fejmasszázs

Masszázságyon történő száraz/olajos masszázs, finom szeretetérintésekkel és a lomi-lomi masszázs áramlásával.

A fejbőrünk tele van akupunkturás-, és akupresszúrás pontokkal, amelyek átmasszírozása serkenti a gondolkodást, az agyműködést. A  fejen megtalálhatóak a belső szervek reflexpontjai, ezért ha a fejet masszírozzuk, akkor az az egész testre jótékony hatással lesz. 

A testünk a múlt megpróbáltatásait kis feszültségek, blokkok formájában őrzi, s ezek a blokkok akadályozzák a testünkben lévő életerő áramlását. 
Amikor az energia elakad, a hiánya, illetve máshol a többlete beteggé teszi a testet.

A fej masszírozásával is oldani tudjuk ezeket a blokkokat. A fejmasszázs hatására oldódnak a nyak, a váll és a hát feszült izmai; fokozódik az arcbőr keringése, tápanyaggal való ellátottsága. A fejbőr keringése is fokozódik, ezáltal elmúlhatnak a kisebb fejfájások, fokozódhat a hajhagymák növekedése. A nyugodt, lassú, de mélyre ható érintések a béke, a nyugalom szigetére repítenek. Az ember úgy érzi, szinte könnyűvé válik, mintha lebegne s a mennyekben járna - ezekre az átélt érzésekre utal a hawaii technika elnevezése is; lani-lani annyit jelent: mennyei mennyország.

fej_2.jpg

 

Tantrikus masszázsok

A tantrikus masszázsaim során érintéseimmel szeretném a testeden keresztül a lelkedet simítani. Teljes tiszteletemmel, figyelmemmel, szeretetemmel érintelek. Neked nincs más dolgod, mint fogadni az érintést; egyszerűen átadni magad a jelen pillanatnak, csak megnyitni szívedet-lelkedet és önmagad felé fordítani a figyelmedet.

A tantra egy szeretetnyelv...s a szeretet mindkettőnkben ott van…  Én a feltétel nélküli, finom, simogató érintéseim által, maximális Rád való figyeléssel adom a szeretetemet, Te pedig figyeled tested bizsergését, minden apró rezdülését. Így tudjuk a szeretetet együtt megébreszteni és áramoltatni. Jelenléted révén és a mozdulatok által megnyílik az út a szeretetnek a bensődben és beengedheted azt szíved legmélyére is, ahol szétáradhat.

A tantrikus masszázs hatására a sejtek megtelnek élettel, az egész test felfrissül, energetikai áramlása felélénkül. Segít kialakítani a fizikai érzetek, érzések iránti tudatosságot is. Ennek hatására idővel egyre jobban fogod tudni értékelni és élvezni a gyengéd és finom érintéseket.

E masszázs segítségével elengedheted a tudatodba mélyen befészkelődött gondolatokat, szabályokat, melyek akadályoznak az életöröm megélésében. Felszabadíthatod, kibontakoztathatod és átérezheted a benned rejlő isteni minőséget.

 

 

 

Varázs-vers

Nincs itt semmit palástolni, el szeretnélek varázsolni… Hogyha lehunyod szemed, s egész lényed nekem átengeded. Érintelek szívem minden szeretetével, alkarommal, tenyeremmel, ujjaim hegyével. Vagy akár a lábammal, ahogy megyek a mozdulatárammal. Neked nincs más dolgod, mint befogadni, amit egy szerető lélektestvér tud adni. Ellazulsz, megnyugszik a lélegzeted, s lassan a gondolkodást is elengeded. És egyszer csak megérkezel a jelenbe, annak minden rezdülését élvezve. Így tárulhat eléd egy szép világ a szeretetteli, finom érintéseken át. Engedd meg, hogy testemmel a testeden át varázsolhassak lelkedben egy ilyen kis csodát!

Friss topikok

Címkék

Archívum