Ananda-masszázs

Szívemből szeretettel...

Masszázsok

"A nevetés is, az érintés is olyan fajtája az emberi közléseknek, amely beszédesebb a szavaknál." (Stephanie Dowrick)

Masszázsaim során a zene, az illatok, a hangulatos fények egy megnyugtató, különleges térbe repítenek, ahol átadhatod magad a pihenésnek, a gyógyulásnak, a feltöltődésnek. 

Valamennyi masszázsom során teljes tiszteletemmel, figyelmemmel, szeretetemmel érintelek.

A külső, meghitt körülmények és az én belső, tiszta szándékom által szeretnék varázsolni számodra egy olyan teret, amelyben átadva magad a teljes jelenlétnek felismerheted saját ragyogásodat.

"Ha a teljes figyelmedet a jelen pillanatnak szenteled, az egos elménél sokkal hatalmasabb intelligencia lép be az életedbe." (Eckhart Tolle)

Az emberek többsége általában ritkán éli meg az adott pillanatot, ritkán van a jelenben. Pedig az élet mindig most zajlik…Célom, hogy megérkeztesselek ebbe a jelenbe, hogy segítsem Neked ennek az állapotnak, a jelenlét állapotának az elérését. A testedet ért érintések, illetve a hatásukra keletkezett testi érzetek által érzékelheted tested belső életteliségét. Ez a belső test tudatosság pedig megérkeztet a jelen pillanatba, az éberségbe.

Wellness masszázs

Ez egy olyan komplex teljes testmasszázs, amelyben több masszázsfajta mozdulatai váltakoznak. A valamennyi testrészen alkalmazott indiai, hawaii, thai és japán fogások jólesően átdolgozzák az izomzatot, ugyanakkor lecsendesítik az elmét is. Az ember nyugodt, relaxált állapotba kerül.

Ha valakinek fájdalmai, problémái vannak valamely izmok, izületek esetében, lehetőség van arra is, hogy kannabiszos krémmel történjen ez a masszázs. A kenderből kivont hatóanyagokat évezredek óta alkalmazzák a gyógyításban.

 

kezek4.jpg

 

Ajurvéda masszázs

Az ajurvéda masszázs lassú, nyugodt, finom mozdulatokkal a test energiapályái (meridiánok) mentén végzett simító jellegű masszázs. Célja: a betegségek megelőzése, az egészség fenntartása, a test, lélek és szellem harmóniájának létrehozása.

Az ájurvédikus masszázs a modern életvitel stresszének ellenszere. A rendszeres masszázs helyreállítja az erőt és a vitalitást, erősíti az immunrendszert, megnyugtatja az idegrendszert, javítja a keringést, segít alvászavarok esetén. Tisztító hatása elősegíti a méreganyagok kiürülését a szervezetből, ezzel szinte megfiatalítva a szervezetet. Még a hosszú időn keresztül fennálló helytelen életmód és táplálkozási szokások következményeit is fel lehet vele számolni, és helyreállítani a test természetes egészségét, fiatalosságát, állóképességét. Az olajos masszázs ellazítva, feloldva a feszültséget az izmokban mély relaxált állapotba juttatja a testet. Egy ájurvédikus masszázs után az ember szinte újjászületik, a test valósággal pezseg, vibrál az életerőtől.

Ezt a masszázsfajtát is lehet kannabiszos krémmel is igényelni.

masszazs1.jpg

 

Lomi-lomi teljes testmasszázs

A lomi-lomi egy speciális, egyedülálló hawaii masszázs, melynek során nemcsak a feszült izmok és ízületek oldódnak, hanem a belső blokkok is, így a lélekre is gyógyítóan hat. A masszázs során mindig visszatérő, nagy testfelületet átfogó, folyamatos mozdulatokat alkalmazok, úgy érintelek, mintha a tenger hullámai simogatnának. Ennek hatására ki tudsz teljesen kapcsolódni, saját érzékeidet követve teljesen át tudod adni magad a masszázs élvezetének. A szeretetteljes mozdulatok, simítások biztonságot, megértést, nyugalmat, megelégedettséget, bizalmat, csodálatos közérzetet adnak neked, az univerzum energiájának felhasználása révén visszatérhetsz az eredendő harmonikus állapotba.

lomi.jpg

 

Lani-lani fejmasszázs

Masszázságyon történő száraz/olajos masszázs, finom szeretetérintésekkel és a lomi-lomi masszázs áramlásával.

A fejbőrünk tele van akupunkturás-, és akupresszúrás pontokkal, amelyek átmasszírozása serkenti a gondolkodást, az agyműködést. A  fejen megtalálhatóak a belső szervek reflexpontjai, ezért ha a fejet masszírozzuk, akkor az az egész testre jótékony hatással lesz. 

A testünk a múlt megpróbáltatásait kis feszültségek, blokkok formájában őrzi, s ezek a blokkok akadályozzák a testünkben lévő életerő áramlását. 
Amikor az energia elakad, a hiánya, illetve máshol a többlete beteggé teszi a testet.

A fej masszírozásával is oldani tudjuk ezeket a blokkokat. A fejmasszázs hatására oldódnak a nyak, a váll és a hát feszült izmai; fokozódik az arcbőr keringése, tápanyaggal való ellátottsága. A fejbőr keringése is fokozódik, ezáltal elmúlhatnak a kisebb fejfájások, fokozódhat a hajhagymák növekedése. A nyugodt, lassú, de mélyre ható érintések a béke, a nyugalom szigetére repítenek. Az ember úgy érzi, szinte könnyűvé válik, mintha lebegne s a mennyekben járna - ezekre az átélt érzésekre utal a hawaii technika elnevezése is; lani-lani annyit jelent: mennyei mennyország.

fej_2.jpg

 

Tantrikus masszázsok

A tantrikus masszázsaim során érintéseimmel szeretném a testeden keresztül a lelkedet simítani. Teljes tiszteletemmel, figyelmemmel, szeretetemmel érintelek. Neked nincs más dolgod, mint fogadni az érintést; egyszerűen átadni magad a jelen pillanatnak, csak megnyitni szívedet-lelkedet és önmagad felé fordítani a figyelmedet.

A tantra egy szeretetnyelv...s a szeretet mindkettőnkben ott van…  Én a feltétel nélküli, finom, simogató érintéseim által, maximális Rád való figyeléssel adom a szeretetemet, Te pedig figyeled tested bizsergését, minden apró rezdülését. Így tudjuk a szeretetet együtt megébreszteni és áramoltatni. Jelenléted révén és a mozdulatok által megnyílik az út a szeretetnek a bensődben és beengedheted azt szíved legmélyére is, ahol szétáradhat.

A tantrikus masszázs hatására a sejtek megtelnek élettel, az egész test felfrissül, energetikai áramlása felélénkül. Segít kialakítani a fizikai érzetek, érzések iránti tudatosságot is. Ennek hatására idővel egyre jobban fogod tudni értékelni és élvezni a gyengéd és finom érintéseket.

E masszázs segítségével elengedheted a tudatodba mélyen befészkelődött gondolatokat, szabályokat, melyek akadályoznak az életöröm megélésében. Felszabadíthatod, kibontakoztathatod és átérezheted a benned rejlő isteni minőséget.

 

 

 

Varázs-vers

Nincs itt semmit palástolni, el szeretnélek varázsolni… Hogyha lehunyod szemed, s egész lényed nekem átengeded. Érintelek szívem minden szeretetével, alkarommal, tenyeremmel, ujjaim hegyével. Vagy akár a lábammal, ahogy megyek a mozdulatárammal. Neked nincs más dolgod, mint befogadni, amit egy szerető lélektestvér tud adni. Ellazulsz, megnyugszik a lélegzeted, s lassan a gondolkodást is elengeded. És egyszer csak megérkezel a jelenbe, annak minden rezdülését élvezve. Így tárulhat eléd egy szép világ a szeretetteli, finom érintéseken át. Engedd meg, hogy testemmel a testeden át varázsolhassak lelkedben egy ilyen kis csodát!

Friss topikok

Címkék

Archívum

süti beállítások módosítása