Ananda-masszázs

Szívemből szeretettel...

Magamról

Lepsényi Boglárka vagyok.

Rendszeres tantraprogram látogatóként ébredtem rá arra, hogy az érintés, mint szeretetnyelv milyen fontos szerepet tölt be az életemben. Nagyon szép élményeim, megéléseim voltak embertársaimmal való kapcsolódásaim, az érintések során. Megéreztem, hogy milyen csodálatos és fontos dolog szavak nélkül, érintés által szeretetet adni és kapni is. Ezek az alkalmak mindig teljesen feltöltöttek, energetizáltak és aztán arra indítottak, hogy elkezdjek foglalkozni masszázsokkal. Így jött képbe számomra az általános masszázstechnikáktól különböző metamorf és az ajurvédikus masszázs, majd később a tantramasszázs és a hawaii lomi-lomi massszázstechnika.

rozsa2.jpg


 Az érintés a szeretet egyik legerősebb megnyilvánulása. Összeolvasztja az embereket, ledönti a közöttük lévő falakat; fizikai, szellemi és érzelmi változást idéz elő bennünk, és felülírja a fájdalomérzést.

"Minden érintés nyomot hagy maga után. Minden és mindenki, akihez hozzáérünk, valamilyen módon megváltozik."

 

 

Varázs-vers

Nincs itt semmit palástolni, el szeretnélek varázsolni… Hogyha lehunyod szemed, s egész lényed nekem átengeded. Érintelek szívem minden szeretetével, alkarommal, tenyeremmel, ujjaim hegyével. Vagy akár a lábammal, ahogy megyek a mozdulatárammal. Neked nincs más dolgod, mint befogadni, amit egy szerető lélektestvér tud adni. Ellazulsz, megnyugszik a lélegzeted, s lassan a gondolkodást is elengeded. És egyszer csak megérkezel a jelenbe, annak minden rezdülését élvezve. Így tárulhat eléd egy szép világ a szeretetteli, finom érintéseken át. Engedd meg, hogy testemmel a testeden át varázsolhassak lelkedben egy ilyen kis csodát!

Friss topikok

Címkék

Archívum

süti beállítások módosítása